Salongenes valg

Som salongpartner hjelper vi deg med å sette sammen et uvalg som passer din aktivitet. Det er som vanlig hos oss ingen krav til pakker, men skulle du ønske det så har vi satt sammen to startpakker med av forskjellige størrelser som gir deg en betydelig rabatt. Den største pakken inkluderer også dette lekre stativet.

I samarbeid med Imageakademiet, som er Norges største og eldste tilbyder av profesjonell sminkeutdanning, tilbyr vi jevnlig gratis eller rabatterte etterutdanningskurs i sminke.

Sothys Paris - Foretrukket av makeupartister

 

Sothys Paris har gjennom den norske distributøren Cosmenor AS et tett samarbeid med flere av Norges ledende makeupartister. Det faglige teamet i Cosmenor jobber med makeupartistene for å sette sammen det beste regimet for den enkelte modell og skuespiller, sett i forhold til behovene i den enkelte produksjonen. Sothys bidrar med rabatterte produkter til utvalgte produksjoner, men kompenserer ikke makeupartistene ut over dette. Vi liker derfor å tro at deres tilbakemeldinger kommer rett fra hjertet.
JANNE RØHMEN


Janne er utdannet makeup- og spesialeffektartist. Hun har snart 20 års erfaring i bransjen og jobber hovedsakelig med film og TV-serier. Hun har vært makeupdesigner og sminkeansvarlig på blant annet: Snekker Andersen 2, Exit, Magnus, Heimebane 1, Okkupert 2, Frikjent sesong 1 + 2, Det tredje øyet, Blind, Jag etter vind, Dauinger, Verdens beste SFO 2, Buzz Aldrin, Få meg på for faen, Julenatt i blåfjell og som makeupartist på blant annet: Monster, Nobel, Birkebeinerne, Kaptein Sabeltann, Essential Killing, Død snø 1 mfl.

" Jeg elsker å bruke Sothys hudpleie og makeup når jeg jobber. Jeg kan se umiddelbart forskjell på huden til skuespillerne når de har begynt med Sothys. Huden blir klarere, sunnere og gløder. Hudpleien kombinert med makeupen er helt fantastisk, og gir en naturlig, ungdommelig strålende hud. Som makeupartister gjør vi alt for å gjøre skuespillerne fornøyde, og med Sothys gjør de det, til og med gutta digger det og spør etter mer. Jeg har til og med fått spørsmål om hvor man kan få tak i en "life-long" beholdning av disse produktene. Jeg blir stolt når jeg hører dem anbefale det til andre. I makeupen finner jeg foundation-farger som passer de aller fleste og leppestifter til ethvert behov, både til hverdagsminke og festsminke."

Sothys Intensive hydrating serum Sothys Glowing hydrating foundation Sothys Detox resurfacing overnight cream

Favorittprodukt:
"  Jeg har mange favorittprodukter, men noen av de jeg bruker mest er: Hydra3Ha serien, spesielt serumet som gir en fuktig og strålende hud. Glowing hydrating foundation, den passer til nesten alle og ser frisk og naturlig ut samtidig som den dekker evt. fargeforskjeller i huden. Noctuelle nattkrem, denne ber jeg de skuespillerne som sliter med uren hud og de med fet hud om å bruke på kvelden, og den virker fantastisk."


NINE ELISE JOHANSEN


Nina Elise Johansen er utdannet hudpleier, makeup- og spesialeffektartist og frisør. Hun har jobbet i 13 år med reklame, spillefilm og TV-serier og har vært makeupdesigner og sminkeansvarlig på blant annet Livstid (kommer på NRK i 2020), Twin og Over grensen (kommer på NRK i 2019), Grenseland, Nobel, Børning 2, Doktor Proktor og har jobbet som makeupartist på Thelm, Halvbroren, Gåten Ragnarok og Fritt vilt og en rekke andre.

" Sothys Paris gjør jobben jobben min lettere! Jeg bruker nesten bare Sothys, både privat og på alle jobbene jeg gjør. Det er rett og slett fantastiske sminke- og hudpleieprodukter. I min jobb er det viktig å ha produkter for alle hudtyper, som gir fuktighet og gjør huden vakker og glødende. Sothys er her to hakk over noe annet jeg har jobbet med tidligere. De har også fantastiske produkter for sensitiv hud, som jeg trygt kan bruke på mine mannlige og kvinnelige artister. Jeg opplever at alle som kommer i kontakt med Sothys, det være seg skuespillere, kolleger, venner og familie, om de er 14 eller 72 år - når de først har prøvd Sothys Paris, så fortsetter de å bruke det. "

Sothys Micellar cleansing water Sothys Eye and lip make-up removing fluid Sothys Clarity cleansing milk Sothys Micro-gel peeling
Sothys Hydra-smoothing mask Sothys Instant energizing corrector Sothys Skin Perfector Foundation Sothys Sheer leppestift

Favorittprodukt:
" Det er vanskelig å plukke ut bare noen av alle Sothys sine fantastiske produkter, men av hudpleie anbefaler jeg på det varmeste Mi­cel­lar cleans­ing water og Eye & lip make-up removing fluid, som er er fantastiske produkter til å fjerne sminke med, rensemelken Clarity cleansing milk, skrubben Mi­cro-gel peel­ing og masken Hydra-smoothing mask. Innen sminken er In­stant en­er­giz­ing cor­rec­tor en storfavoritt som jeg bruker på alle menn jeg jobber med for en naturlig frisk hud med masse glød! Hydraoptimale foundation er rett og slett fantastisk og Sheer leppestift f.eks. nr. 111 Rose muette er nydelig. "


JANNE HERMANSEN


Janne er utdannet frisør og har en rekke kurs i hår, make-up og spesialeffekter i inn- og utland. Hun drev en en periode egen salong. Janne jobbet i sminkeavdelingen i NRK i 18 år, mye innen underholdning/ humor og hadde i mange år hår- og make-up ansvaret for bl.a. Nobelkonserten og MGP. De siste 10 årene har hun vært frilanse og jobbet mot tv, reklame, magasiner, ukepresse, kjente artister og personligheter, f.eks. TV-produksjonen med Lene Kongsvik, Espen Eckbo, Elisabeth Andreassen, Trine Rein etc.

" Jeg ble introdusert for Sothys Paris for 7 år siden. Dette er fantastiske produkter som jeg ikke kan være foruten. Når jeg legger en makeup er jeg veldig opptatt av at huden skal se frisk og naturlig ut, uansett om det er en dag- eller kveldsmakeup. Sothys sine produkter ivaretar denne naturligheten bedre enn noe annet merke jeg har jobbet med. " 

Sothys Age-defying Foundation

Favorittprodukt:
" Jeg har lagt min elsk på Sothys Teint Satiné Age-defying foundation. Den dekker godt og gir en naturlig glød !! Min absolutte favoritt. "


TOM GRENI


Tom Greni er utdannet hudpleier og er en av landets mest erfarne og anerkjente makeupartister med 30 års fartstid i bransjen. I dag jobber han med undervisning, sminkekurs, reklameoppdrag og kjente profilerte personligheter fra inn og utland. Han er forfatter for makeup kapittelet i den nye hudpleieboken, Hudpleie- Dermatologi og behandlinger 2 for Vg3 og har laget makeupfilmer for Snøballfilm utgitt av Utdanningsdirektoratet. Tom er også medforfatter i Norges første fagbok i skjønnsminke VAKKER og er profilert i boken Powder to the people- Norske makeupartister.

” Jeg er strålende fornøyd med Sothys-produktene og bruker de i undervisning og i mine make-up oppdrag. Hudpleieproduktene er et must og Sothys- foundation har nydelige nyanser som passer til de fleste kunder og hudtyper.”


Sothys Leppestifter

Favorittprodukt:
” Min favoritt er leppestiftene. De har nydelige farger og lukter fresht ”


LINDA RØHMEN


Linda er utdannet makeupartist og har bakgrunn fra flere kunstskoler. Hun er Norges mest anerkjente kroppsmaler. Linda har jobbet som faglig leder ved Norges ledene fagskole innen make-up, Imageakademiet i nesten 15 år. Hun har også en lang merittliste som freelancer, både innenfor make-up, spesialeffekter og bodypaint.

" Som del av våre fagskoleutdanninger får studentene en omfattende pakke med sminke. Denne pakken består av produkter fra en rekke leverandører, men de siste årene har Sothys vært det dominerende merket. Jeg kan med hånden på hjertet si at vi aldri har hatt en så bra pakke for våre studenter som etter at vi begynte med Sothys sin makeup. Sothys sine foundation’er leveres i systemer som gjør det enkelt for studentene å forstå hvilke foundation’er som passer de ulike delene av bransjen. F.eks bruker vi Glowing hydrating foundation’ene til film-sminke og make-up for menn. Anti-ageing foundation’ene brukes til fotosminke og generell make-up for kvinner. Anti-ageing er den foundation’en som bruder, skuespillere og modeller oftest spør om å få med seg hjem etter de har blitt sminket. Perfect matt foundation’ene er perfekt til TV-sminke. Alle studentene har også SOS-serum’et. Denne gjør underverker for å restaurere sliten eller irritabel hud."Sothys Glowing hydrating foundation Sothys Universal øyeblyant Sothys Hydrating youth cream Sothys Unifying youth serum
Sothys Soothing SOS serum

Favorittprodukt:
" Min favoritt er Glowing hydrating foundation fordi den gir god dekk, mens den beholder det naturlig hudstrukturen. Jeg er helt avhengig av Sothys sin kajal. Av alle kajaler jeg har jobbet med, er dette den som holder lengst på huden, til og med på våtlinjen. Av Sothys sine hudpleieprodukter er jeg en stor fan av Hydra3Ha dagkrem og Unifying youth serum. Dette serumet gir en fantastisk glød og klargjør huden for makeup. SOS-serumet har jeg alltid med meg, og da spesielt i opptak med mye omsminke som kan gjøre huden sliten og stresset. For meg er dette en life saver! "

 

 


INGRID OPDAHL


Ingrid er utdannet makeupartist og har jobbet på en rekke produksjoner for TV og film.

" Jeg elsker Sothys sine produkter. Jeg fikk ble kjent med merket allerede under utdannelsen ved Imageakademiet og har faktisk nesten ikke brukt noe annet siden. Produktene tar godt vare på huden, med supre renseprodukter og fantastiske kremer. Kombinert med sminken så gir dette en strålende frisk glød som gjør at man ser fresh ut. Jeg bruker Sothys sine produkter på alle mine jobber og de skuffer aldri. Produktene dekker godt, men skuespillerene ser likevel naturlige ut. "Alle" som har prøvd deres produkter, skryter av Sothys. "Sothys Vitality cleansing milk Sothys Hydrating comfort youth cream Sothys Glowing hydrating foundation

Favorittprodukt:
" Til min egen hud så er jeg avhenging av Vitality Cleansing Milk og Hydrating Comfort Youth Cream. En annen favoritt for både egen bruk og i jobb er Glowing Hydrating foundation. Den er bare så behagelig på huden og man ser fresh ut hele dagen. Den er fin å kombinere med Velvety Compact Foundation. "